Menu Sluiten

Bitcoin kopen in 2019

Jaren geleden kreeg ik te horen over Bitcoins, hetgeen dat toen vooral terug kwam was dat het misschien wel is wat meer waard zou kunnen worden. Ik heb toen dan ook 100 bitcoins aangeschaft voor een paar honderd euro. Ik heb er toen jarenlang niet meer naar omgekeken, tot het moment dat de Bitcoins uitgebreid in het nieuws kwamen. Ik zag toen voorbij komen dat de bitcoin nu 18000,- per stuk waard zou moeten zijn. Als dat echt het geval was zou ik dus miljonair zijn. Ik ben toen gaan zoeken op Bitcoin kopen en kwam er gauw achter dat het echt zo veel geld waard was geworden. Toen ik dit constateerde ben ik direct in gaan loggen op mijn account. Ik moest nu nog een manier vinden om de Bitcoin te verkopen

bitcoin kopen

Bitcoin verkopen

Toen ik in mijn wallet keek zag ik dat ik voor zo’n twee miljoen euro aan coins had. Ik moest en zal deze bitcoin verkopen. Ik ben online gaan zoeken naar de mogelijkheden die ik had. Ik wou natuurlijk niet te veel belasting betalen en besloot om een accountant in te schakelen. Omdat het om zo’n groot bedrag ging en de bitcoin een volatiele markt was kon de accountant dezelfde dag nog langskomen. We hebben het er toen over gehad waar ik dit bitcoin kon verkopen. Naast dat hij me vertelde waar ik dit moest doen, gaf hij me ook advies over hoe ik dit moest doen. Ik moest dit in meerdere etappes doen en ook een gedeelte van het geld op een andere rekening laten storten. Ik heb toen zijn advies opgevolgd en een aantal dagen stond er een hoop geld op mijn rekening

Bitcoin verkopen belastingdienst

Toen ik de bitcoins had verkocht kwam de belastingdienst al gauw om de hoek kijken. Ik had dit dan ook al vooraf besproken met mijn accountant en we wisten dat dit zou gebeuren. Ik heb toen een gedeelte van het bedrag af moeten staan en hield toen zo’n 1,3 miljoen euro over. Het eerste wat ik met dit geld heb gedaan was een nieuwe auto kopen. Daarna heb ik gelijk mijn hypotheek afgelost. De bitcoin verkopen heeft er bij mij voor gezorgd dat ik me nooit meer zorgen hoef te maken om geld. Ik ben hier echt super blij om en geniet er elke dag van. Het verhaal over de bitcoin kopen is er één waar een hoop mensen in mijn omgeving enorm jaloers op zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *